Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19075
Title: Біохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного Степу України
Authors: Герасько, Тетяна Володимирівна
Herasko, Tetiana
Keywords: органічне вирощування;персик;біохімічний склад;рослинний захист;цукро-кислотний індекс
Issue Date: 2014
Publisher: Житомир : ЖНАЕУ
Citation: Герасько Т. В. Біохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного Степу України. Органічне виробництво і продовольча безпека : матеріали доповідей учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Житомир : Вид-во «Полісся», 2014. С. 223-225.
Abstract: UA: У статті наведено результати дослідження впливу органічної технології вирощування на біохімічний склад плодів персику сорту Редхейвен в умовах Південного Степу України. У межах польового досліду проаналізовано шість варіантів захисту рослин: без обробки, з використанням рослинних препаратів, яблучного оцту, хімічного захисту, біопрепаратів промислового виготовлення та їхніх комбінацій. Визначено вміст сухих розчинних речовин, вітаміну С, каротину, цукрів, органічних кислот і цукро-кислотний індекс у плодах. З’ясовано, що найвищу якість плодів за смаковими характеристиками забезпечують рослинні препарати та оцтова обробка, а найвищий вміст каротину відзначено у плодах без обробки. Обробка біопрепаратами промислового виготовлення забезпечує якість плодів, співставну з хімічним захистом, не погіршуючи їхній біохімічний склад.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19075
Appears in Collections:Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organic_2014_223-225.pdf237.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.