Обгрунтування удосконалення конструкції тістомісильної машини

Анотація

Споживання хліба забезпечує людину майже на 50% добовою потребою у вуглеводах, приблизно на третину — білками, а також більш ніж наполовину — вітамінами групи В, сполуками фосфору та заліза. Хліб, виготовлений із пшеничного обойного або житнього борошна, практично повністю задовольняє потребу в харчових волокнах.

Опис

Бібліографічний опис

Паляничка Н. О., Лебедєв А. О. Обгрунтування удосконалення конструкції тістомісильної машини // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI міжнар. форуму молоді, (10-11 квіт. 2025 р.) Харків: ДБТУ, 2025. С. 129-130.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By