Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 401-410 of 617 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Удосконалення технології виробництва сухих сніданків (23ХТД. 12756255.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Любчинська, Олександра Сергіївна
2025Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Чербунова, Вікторія Олексіївна
2025Вдосконалення технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Мелітопольського району Запорізької області (19ХВД.12835660.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудуванняЗюзін, Микола
2025Особливості формування продуктивності соняшнику за дії підживлення добривами Айдамін-бор і Айдамін-комплексний : дипломна робота ОР «Магістр», спеціальність 201 «Агрономія»Туряк, Катерина Сергіївна
2025Розробка технології крафтових джемів із плодів груші (23ХТД. 12838249. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Скараєв, Євген Миколайович
2025Удосконалення технології виготовлення замороженого напівфабрикату з плодового пюре (23ХТД.12744027.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Коновалова, Ольга Анатоліївна
2024Удосконалення технології соусів на основі безлактозної молочної сироваткиАндрейченко, Даяна Іванівна
2025Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Нікопольського району Дніпропетровської області (19ХВД.11260641.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудуванняПритула, Валентин Олегович
2025Вдосконалення технологічної лінії виробництва рослинної олії в умовах Михайлівського району Запорізької області (19ХВД.12835556.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудуванняБересток, Олександр Олегович
2025Розробка технології натуральних цукерок зі зниженим глікемічним індексом (23ХТД. 12838204.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Коньков, Антон Костянтинович