Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18725
Title: | Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Нікопольського району Дніпропетровської області (19ХВД.11260641.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування |
Authors: | Притула, Валентин Олегович |
Scientific director: | Ломейко, Олександр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Keywords: | хлібобулочні вироби;виробництво;борошно;технічне діагностування;охорона праці |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Притула В. О. Проєктування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах Нікопольського району Дніпропетровської області (19ХВД.11260641.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування / ТДАТУ; Керівник О. П. Ломейко; Механіко-технологічний факультет. Запоріжжя, 2025. 55 с., 6 табл., 1рис. |
Abstract: | У першому розділі було проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку ТОВ «Лани Нікопольщини», зокрема приведена характеристика місцезнаходження і аналіз сировинної бази сільськогосподарського підприємства, а також проведено аналіз демографічного складу населення регіону, вивчено купівельний попит та купівельна спроможність на хлібобулочні вироби. У другому розділі на основі вибраної технологічної схеми проведено проектування потоково-технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів.На підставі проведених розрахунків визначено продуктивність лінії та здійснено підбір машин та обладнання. З урахуванням технічної характеристики машин було побудовано графік роботи обладнання лінії та графік завантаження електромережі. За результатами розрахунків площ було розроблено план цеху з виробництва хлібобулочних виробів. У третьому розділі було роброблені заходи з монтажу і експлуатації обладнання, зокрема визначені основні вимоги до монтажу обладнання в цеху, розроблена технологія монтажу та правила експлуатації машин. У четвертому розділі розроблені організаційні заходи з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях на підприємстві, зокрема розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби забезпечення відповідних умов праці та безпеки в спроєктованому цеху виробництва хлібобулочних виробів. У п’ятому розділі проведена економічна оцінка спроєктованої лінії, зокрема визначені обсяги та витрати на виробництво хлібобулочних виробів, розраховано прибуто, рентабельність підприємства та строк окупності капіталовкладень спроектованого пдприємства. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18725 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Prytula_dyplom_2025.pdf | 754.35 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.