Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 311-320 of 625 (Search time: 0.017 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Ресурсний потенціал Запорізької області для розвитку сільського зеленого туризму.ЛИФАРЬ, Поліна
2024Інноваційні технологiї напоїв на основі дикорослої та культивованої сировини з йодвміщуючими добавкамиДержак, Аліна Олексіївна
2024Удосконалення технології виробництва малинового джемуНедоступ, Віолета Володимировна
2024Розробка технології функціональних овочевих напоївНіконов, Іван Володимирович
2024Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’ясного фаршу із застосуванням природних фенольних сполукПрошин, Антон Сергійович
2024Формування стратегічних напрямів розвитку культурного туризму в Україні.ЗЛА, Римма
2024Інноваційна технологія виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинкахСавва, Олександра
2023Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїШеховцова, Діана Сергіївна
2023Технічна підготовка виробництва деталі «Корпус картера П10.12» в системі автоматизованого проектування з комп’ютерним аналізом в САЕ-системі COSMOSWORKSДьомін, Артем Олексійович
2023Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за змінуПерелига, Олександра Олександрівна