Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.011 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Особливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра МоторногоСидоренко, Л. Д.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2020Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробкиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Онопченко, Н. В.
2020Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Ганчева, А. І.
2020Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишніІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2020Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстратуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia
2020Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna; Тимощук, Т. М.; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna
2020Сучасні технології зберігання плодової сировиниМіліч, В. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2020Амортизаційна політика підприємства: сутність та проблеми формуванняКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana
2020Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусейМайборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Федорко, А. С.; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2020Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena