Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 32 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageSerdyuk, M.; Velichko, I.; Priss, O.; Danchenko, Olena; Kurcheva, L.; Baiberova, S.
2019Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса птиці із застосуванням вітаміну ЕМіліч, В. М.; Масловська, А. С.; Душина, М. А.; Якубовська, В. В.; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2012Механізми підтримки проксидантно-антиоксидантної рівноваги в тканинах печінки гусей в умовах гіпо- і гіпероксіїДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Пащенко, Юлія Петрівна; Пащенко, Юлия Петровна; Pashchenko, Yuliia; Данченко, Н. М.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov
2017Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання огірківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro
2011Стан системи антиоксидантного захисту у м'язових тканинах гесей в умовах гіпо- і гіпероксіїЗдоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Мельникова, Н. М.
2011Тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка за дії екзогенних антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2011Антиоксидантний статус гусей в умовах гіпо- і гіпероксіїДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Пащенко, Юлія Петрівна; Пащенко, Юлия Петровна; Pashchenko, Yuliia
2014Тканинна специфічність адаптивної відповіді на оксидативний стрес у гусейДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Пащенко, Юлія Петрівна; Пащенко, Юлия Петровна; Pashchenko, Yuliia; Яковійчук, О. В.; Рубан, Г. В.
2017The influence of antioxidant heat treatment on utilization of active oxygen forms during storage of cucumbersPriss, O.; Danchenko, Olena; Evlash, V.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Stepanenko, D.
2019Вітамін Е як інгібітор окисного псування м’яса гусей під час зберіганняДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Рубан, Г. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Гапоненко, Т. М.; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia