Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 34 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджимуГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Мовчан, Є. І.
2017Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruitsSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytrо; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Kopylova, Tatiana; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Atanasova, Vita; Kashkano, Maryana; Kozonova, Julia
2017Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat breadOsokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, H.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, Nadiia; Stepanenko, D.
2017Стан, проблеми та перспективи бджільництва в УкраїніСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2017Актуальні проблеми методики викладання у вищих навчальних закладахСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Федюшко, Марина Петрівна; Федюшко, Марина Петровна; Fedjuchko, Maryna
2017Зберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2017Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Velichko, I.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна
2017Вплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусейДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Рубан, Г. В.; Рубан, А. В.; Ruban, A.
2017Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat breadOsokina, K.; Kostetska, O.; Gerasymchuk, V.; Voziian, L.; Telezhenko, O.; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Stepanenko, D.
2017Обґрунтування напрямів удосконалення технології виробництва натурального соку прямого віджимуГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena