Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 36 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Динаміка зміни маси зелені петрушки під час зберігання
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2012
Динаміка природної втрати маси і інтенсивності дихання зелені петрушки при зберіганні з використанням аграрного гідрогелю
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2019
Аналіз морфологічних характеристик гливи легеневої штаму PLEUROTUS PULMONARIUS (FR.) QUÉL. 2314 ІВК як складових якості грибної сировини
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandyra, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Haprindashvili, Nona
;
Макогон, С. В.
2018
Економічна ефективність зберігання грибів гливи звичайної
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
;
Baiberova, Svitlana
2017
Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruits
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Stepanenko, Dmytrо
;
Priss, Оlesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Kopylova, Tatiana
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Kulik, Alina
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Atanasova, Vita
;
Kashkano, Maryana
;
Kozonova, Julia
2019
Удосконалення технології виробництва мармеладу
Новікова, Х. О.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2016
Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2014
Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2015
Динамика фенольных веществ зелени петрушки при хранении с применением антиоксидантов
Присс, Олеся Петровна
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Алина Степановна
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Kulik, Alina
2021
Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевого
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Haprindashvili, Nona
Discover
Author
36
Кулик, Аліна Степанівна
24
Kulik, Alina
15
Присс, Олеся Петровна
15
Прісс, Олеся Петрівна
14
Priss, Olesia
13
Бандура, Ирина Ивановна
13
Бандура, Ірина Іванівна
12
Kulyk, Alina
10
Bandura, Iryna
8
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
.
next >
Subject
12
зелень петрушки
9
зберігання
5
антиоксиданти
5
гриби
5
гідрогель
4
зберігання зелені петрушки
4
каротиноїди
3
parsley
3
абіотичні фактори
3
аскорбінова кислота
.
next >
Date issued
8
2019
6
2015
5
2014
4
2016
3
2013
3
2018
2
2017
2
2020
2
2021
1
2012
.
next >
Has File(s)
36
true