Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
;
Bayberova, Svitlana
2013
Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Мaryna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2019
Changes of pectin substances content during the pear fruits storage with antioxidant compositions treatment
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Pylypenko, L.
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Sukharenko, Olena
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Bayberova, Svitlana
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
2013
Вплив способів післязбиральної обробки природними антиоксидантами на вихід стандартної продукції плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2016
Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодів
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Степаненко, Дмитро Сергійович
;
Степаненко, Дмитрий Сергеевич
;
Stepanenko, Dmitro
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
;
Baiberova, Svitlana
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2016
Визначення збереженості плодів яблуні
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2008
Вплив обробки природними антиоксидантами на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів при довгостроковому зберіганні плодів груші
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2008
Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганні
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
Discover
Author
8
Gaprindashvili, Nona
8
Сердюк, Марина Егоровна
7
Serdyuk, Maryna
3
Байберова, Светлана Сергеевна
3
Байбєрова, Світлана Сергіївна
2
Bayberova, Svitlana
1
Baiberova, Svitlana
1
Pylypenko, L.
1
Serdyuk, Мaryna
1
Stepanenko, Dmitro
.
next >
Subject
3
аскорбінова кислота
3
плоди
3
плоди груші
2
антиоксиданты
2
зберігання
2
продуктивність
1
antioxidants
1
pear fruit
1
pectic substances
1
pectin
.
next >
Date issued
6
2010 - 2019
2
2008 - 2009