Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Збереженність плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Онопченко, Н. В.
2020
Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Майборода, Данііл Олександрович
;
Майборода, Даниил Александрович
;
Maiboroda, Daniil
;
Ганчева, А. І.
2020
Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Suharenko, Olena
2020
Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2020
Міждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості»
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandyra, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2020
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Морозова, С. М.
2020
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Ротань, П.
Discover
Author
7
Zhukova, Valentyna
3
Присс, Олеся Петровна
3
Прісс, Олеся Петрівна
2
Priss, Olesia
1
Bandyra, Iryna
1
Gaprindashvili, Nona
1
Hryhorenko, Olena
1
Kulyk, Alina
1
Maiboroda, Daniil
1
Priss, Оlesia
.
next >
Subject
1
антиоксиданти
1
антиоксидантна обробка плодів
1
гарбуз
1
гарбузове борошно
1
гастрономічна культура
1
гастрономічний туризм
1
готельноресторанна справа
1
дисципліна
1
дослідження
1
дієтичне харчування
.
< previous
next >
Has File(s)
8
true