Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 19.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиціїПрісс, О. П.; Кулик, А. С.; Priss, O. P.; Kulik, A. S.
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцюПрісс, О. П.; Загорко, Н. П.; Priss, O. P.; Zahorko, N. P.
2016Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодівСердюк, М. Є.; Степаненко, Д. С.; Байбєрова, С. С.; Гапріндашвілі, Н. А.; Serdyuk, M.; Stepanenko, D.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.
2014Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантамиПрісс, О. П.
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, О. П.; Кулик, А. С.; Priss, O. P.; Kulik, A. S.
2014Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПААБайбєрова, С. С.; Baiberova, S.
2014Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблукСердюк, М. Є.; Калитка, В. В.; Байбєрова, С. С.
2015Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберіганняПрісс, О. П.
2014Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцюПрісс, О. П.; Калитка, В. В.
2013Зміна антиокислювального комплексу в плодах грушіГапріндашвілі, Н. А.