Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Геоекологія та землеустрій
кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія
кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
кафедра Цивільна безпека
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Suharenko, Olena
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2017
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
Osokina, K.
;
Kostetska, O.
;
Gerasymchuk, V.
;
Voziian, L.
;
Telezhenko, O.
;
Priss, Оlesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Stepanenko, D.
2014
Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Gaprindashvili, Nona
2018
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
Dzyuba, N.
;
Telezhenko, L.
;
Kashkano, M.
;
Vikul, S.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2018
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
Dzyuba, N.
;
Telezhenko, L.
;
Kashkano, M.
;
Vikul, S.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2020
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Ротань, П.
2017
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Легеза, Дар'я Георгіївна
;
Легеза, Дарья Георгиевна
;
Legeza, Daria
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
Discover
Author
8
Жукова, Валентина Федорівна
8
Присс, Олеся Петровна
5
Priss, Olesia
3
Gaprindashvili, Nona
3
Priss, Оlesia
3
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
3
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
2
Dzyuba, N.
2
Kashkano, M.
2
Kiurcheva, Liudmyla
.
next >
Subject
2
пищевая ценность
2
харчова цінність
1
Amaranthus tricolor L.
1
ascorbate oxidase
1
ascorbic acid
1
biological activity
1
bread products
1
carotenoids
1
chlorophylls
1
competences
.
next >
Date issued
3
2020
2
2017
2
2018
1
2014