Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject яблука

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 7 to 17 of 17 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: автор. дис. ... д. т. н.: 05. 18. 13Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2-Dec-2019Обгрунтування вибору сучасної інноваційної технології зберігання яблукЯцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh; Падалка, Г. О.
2015Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2013Оцінка збереженості яблук за обробки антиоксидантними композиціями за допомогою методу ХаррінгтонаБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira
2013Придатність плодів сортів яблунь до зберігання за передзбиральної обробки антиоксидантами: автореферат дис. ... канд. с.-г. наук: 06.01.15Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baybiеrova, Svitlana
2014Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2015Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Marina; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2013Революційна технологія зберігання та транспортування плодівЯцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh
2024Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джемуВолкова, Соф’я Олександрівна
2024Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинМелкумова, Джульєтта Семенівна