Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna |
2017 | Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage | Priss, O.; Еvlash, V.; Zhukova, V.; Kiurchev, S.; Verkholantseva, V.; Kalugina, I.; Kolesnichenko, S.; Salavelis, A.; Zolovska, O.; Bandurenko, H. |
2010 | Антистрессовое и ростостимулирующее действие композиции на основе ионола на сельскохозяйственные культуры | Калитка, Валентина Васильевна; Калитка, Валентина Василівна; Kalytka, Valentyna; Колесников, Максим Александрович; Колесніков, Максим Олександрович; Kolesnikov, Maksym; Герасько, Татьяна Владимировна; Герасько, Тетяна Володимирівна; Herasko, Tetiana; Золотухина, З. В. |
2010 | Антистрессовое и ростостимулирующее действие на сельскохозяйственные культуры композиции на основе ионола | Калитка, Валентина Васильевна; Калитка, Валентина Василівна; Kalytka, Valentyna; Колесников, Максим Александрович; Колесніков, Максим Олександрович; Kolesnikov, Maksym; Герасько, Татьяна Владимировна; Герасько, Тетяна Володимирівна; Herasko, Tetiana; Золотухина, Зоя Владимировна; Золотухіна, Зоя Володимирівна; Zolotukhina, Zoia |
2015 | Влияние абиотических факторов на накопление фенольных соединений в плодовых овощах | Присс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Васильевна; Калитка, Валентина Василівна; Kalytka, Valentyna |
2017 | Вплив абіотичних факторів на інтенсивність дихання плодових овочів впродовж зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentina; Калугіна, І. М.; Калугина, И. Н.; Kalugina, I.; Колесніченко, С. Л.; Колесниченко, С. Л.; Kolesnichenko, S.; Салавелис, А. Д.; Салавелис, А. Д.; Salavelys, A.; Золовська, О. В.; Золовская, О. В.; Zolovska, О.; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G. |
2018 | Прогнозування товарної якості плодів груші за критерієм ідентифікації | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia |
2016 | Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2013 | Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2015 | Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia |