Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject defrosting

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз біохімічного складу свіжих та свіжозаморожених плодів черешні трьох строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Долгова, С. В.
2018Визначення придатності сортів черешні та вишні до заморожування за критерієм кріорезистентностіІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2008Заморожування і дефростація плодоовочевої продукції під тискомЯлпачик, Владимир Федорович; Ялпачик, Володимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr
2019Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции.Загорко, Надія Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Гаприндашвили, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна
2019Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукцииЗагорко, Надежда Петровна; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia; Кулик, Алина Степановна; Кулик, Аліна Степанівна; Kulik, Alina; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kiurcheva, Liudmyla
2019Оптимізація вибору кращого сорту черешні за багатьма параметрами якісних показників плодівІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana
2019Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих та свіжозаморожених плодів абрикоса раннього, середнього та пізнього строків достигання, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia; Романов, О. В.
2019Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2019Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna
2019Імпульсний спосіб заморожування харчових продуктівТарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira