Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11337
Title: Імпульсний спосіб заморожування харчових продуктів
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: холодильна технологія;імпульсне заморожування;температура;кристалізація;дефростація;refrigeration technology;impulse freezing;temperature;crystallization;defrosting
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Science for sustainable development: матеріали Міжнародного конгресу;(С. 353-356)
Abstract: Ефективним сучасним способом зберігання, що дає змогу максимально зберегти початкову якість, високі поживні властивості швидкопсувних харчових продуктів, є швидке заморожування. Задля забезпечення продовольчої безпеки країни стоїть завдання збільшення обсягів виробництва заморожених плодів та овочів. Перспективним напрямком холодильної технології, що сприяє зростанню виробництва замороженої продукції та її споживанню в несезонний період, є світовий досвід зберігання плодоовочевої продукції у замороженому стані.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11337
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf417 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.