Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11337
Title: | Імпульсний спосіб заморожування харчових продуктів |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | холодильна технологія;імпульсне заморожування;температура;кристалізація;дефростація;refrigeration technology;impulse freezing;temperature;crystallization;defrosting |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Science for sustainable development: матеріали Міжнародного конгресу;(С. 353-356) |
Abstract: | Ефективним сучасним способом зберігання, що дає змогу максимально зберегти початкову якість, високі поживні властивості швидкопсувних харчових продуктів, є швидке заморожування. Задля забезпечення продовольчої безпеки країни стоїть завдання збільшення обсягів виробництва заморожених плодів та овочів. Перспективним напрямком холодильної технології, що сприяє зростанню виробництва замороженої продукції та її споживанню в несезонний період, є світовий досвід зберігання плодоовочевої продукції у замороженому стані. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11337 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.