Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050
Title: Оптимізація вибору кращого сорту черешні за багатьма параметрами якісних показників плодів
Authors: Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Герасько, Тетяна Володимирівна
Герасько, Татьяна Владимировна
Herasko, Tetiana
Keywords: заморожування
фрукти
багатокритеріальний метод
геометрична згортання за критеріями
біохімічні показники
рядок ранжирування
цільова функція
величина втрати суми
розморожування
reezing
fruits
multicriteria method
geometric convolution o f criteria
biochemical indicators
row o f rankings
target function
the amount ofjuice loss
defrosting
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (Мелітополь, 21-22 червня 2019р.);Ч. 1 (С. 69-71)
Abstract: UK: Однією з візитівок Запорізького регіону є культура черешня. З 70-80 тисяч тонн черешні, яка щорічно продукується в Україні 25% - це плоди сортів селекції станції садівництва ім. М. Ф. Сидоренка [1,2]. Селекціонерами станції садівництва ім. М.Ф. Сидоренка передане в Державне випробування більше 90 перспективних сортів черешні. EN: A scientifically grounded evaluation o f the suitability o f the zonedsweet cherry 12 varieties. Based on the values o f the target functions, the ranges o f physical and biochemical indicators o f the fruitsfor better freezing o f the Ydivitelnaia varietyare established.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf46,05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.