Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject кисломолочні продукти

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз технологій виробництва йогуртівОблещенко, А. Д.
2018Багатократна і багатоступінчаста гомогенізація молокаСамойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович
2019Визначення потужності імпульсного гомогенізатора молокаПаляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor
2019Новітні пристрої для гомогенізації молокаЗаугольніков, М. С.
2020Обгрунтування технології виробництва йогурту резервуарним способомТомілко, Ю. С.
2020Порівняння технологій виробництва кефіруОблещенко, А. Д.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia
21-May-2021Сучасні ринкові підходи достворення інноваційнихпроектів малого та середньогобізнесу за підтримкою проекту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему»(NUPASS): ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція: збірник тез-
2017Шляхи енергозбереження при гомогенізації молокаСамойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl