Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12640
Title: Порівняння технологій виробництва кефіру
Authors: Облещенко, А. Д.
Гулевський, Вадим Борисович
Гулевский, Вадим Борисович
Hulevskyi, Vadym
Постол, Юлія Олександрівна
Постол, Юлия Александровна
Postol, Yuliia
Keywords: кисломолочні продукти;кефір;закваска;кефір "термостата";кефір "резервуарний"
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Молодий вчений модерну - фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в Україні: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн- конференції (25 листопада 2020 року, м. Дніпро);(С. 197-201)
Abstract: Сільськогосподарське господарство в Україні має складне організаційно-економічне і технологічне утворення, що включає сферу виробництва, переробки та реалізації продукції [1]. Розвиток стану ринку виробництва молокопродуктів в аграрному секторі відбувається під впливом попиту, пропозиції і ціни.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12640
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник тез конференціїГулевський1 10.12.pdf344.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.