Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12640
Title: | Порівняння технологій виробництва кефіру |
Authors: | Облещенко, А. Д. Гулевський, Вадим Борисович Гулевский, Вадим Борисович Hulevskyi, Vadym Постол, Юлія Олександрівна Постол, Юлия Александровна Postol, Yuliia |
Keywords: | кисломолочні продукти;кефір;закваска;кефір "термостата";кефір "резервуарний" |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Молодий вчений модерну - фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в Україні: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн- конференції (25 листопада 2020 року, м. Дніпро);(С. 197-201) |
Abstract: | Сільськогосподарське господарство в Україні має складне організаційно-економічне і технологічне утворення, що включає сферу виробництва, переробки та реалізації продукції [1]. Розвиток стану ринку виробництва молокопродуктів в аграрному секторі відбувається під впливом попиту, пропозиції і ціни. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12640 |
Appears in Collections: | Кафедра Електроенергетики і електротехнологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез конференціїГулевський1 10.12.pdf | 344.47 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.