Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800
Title: | Обгрунтування технології виробництва йогурту резервуарним способом |
Authors: | Томілко, Ю. С. |
Keywords: | кисломолочні продукти;термостатний спосіб;резервуарний спосіб;сировина;молоко;резервуари;суміш |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | VIІI Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій: матеріали VIII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2020 р. Мелітополь;С. 44-46 |
Abstract: | Важлива роль у забезпеченні та підтриманні життєдіяльності людини належить кисломолочним продуктам. Одним із популярних кисломолочних продуктів є йогурт. В наш час використовуються два способи виробництва йогуртів: термостатний і резервуарний. Резервуарний спосіб виробництва є більш поширеним в Україні в зв’язку з тим, що має ряд переваг . Тому, виникає необхідність в обґрунтуванні доцільності використання резервуарного способу виробництва йогуртів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sbornyk-stud.-konf-f-t-ekt-2020-44-46.pdf | 592.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.