Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7375
Title: Визначення потужності імпульсного гомогенізатора молока
Authors: Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palyanichka, Nadiia
Циб, Віктор Григорович
Циб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Keywords: молочна промисловість
гомогенізація
пастеризоване молоко
стерилізоване молоко
кисломолочні продукти
морозиво
клапанні гомогенізатори
імпульсна гомогенізація
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С. 235-236
Abstract: Процес гомогенізації є одним із найважливіших технологічних операцій в молочній промисловості. Якість продуктів з використанням гомогенізованого молока набагато вища. Тому гомогенізація стала нормативним процесом у більшості сучасних технологічних схем виробництва питного стерилізованого та пастеризованого молока, кисломолочних продуктів, морозива, молочних консервів, виготовлення сиру тощо. У зв’язку з розвитком технологій до гомогенізованих компонентів, що застосовують, висуваються підвищені вимоги до дисперсності кінцевого продукту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7375
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези Харків 05,2019-248-249.pdf167,67 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.