Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7375
Title: | Визначення потужності імпульсного гомогенізатора молока |
Authors: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Keywords: | молочна промисловість;гомогенізація;пастеризоване молоко;стерилізоване молоко;кисломолочні продукти;морозиво;клапанні гомогенізатори;імпульсна гомогенізація |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С. 235-236 |
Abstract: | Процес гомогенізації є одним із найважливіших технологічних операцій в молочній промисловості. Якість продуктів з використанням гомогенізованого молока набагато вища. Тому гомогенізація стала нормативним процесом у більшості сучасних технологічних схем виробництва питного стерилізованого та пастеризованого молока, кисломолочних продуктів, морозива, молочних консервів, виготовлення сиру тощо. У зв’язку з розвитком технологій до гомогенізованих компонентів, що застосовують, висуваються підвищені вимоги до дисперсності кінцевого продукту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7375 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези Харків 05,2019-248-249.pdf | 167.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.