Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8756
Title: | Аналіз технологій виробництва йогуртів |
Authors: | Облещенко, А. Д. |
Keywords: | виробництво йогуртів;кисломолочні продукти;технологічні лінії |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;(С. 45) |
Abstract: | В результаті науково-технічного прогресу з'явилися нові технологічні можливості, які не тільки дозволили удосконалити технології виробництва йогуртів, а й розробити різні способи їх виговлення. Відомо, що в даний час використовуються два способи виробництва, такі як резервуарний і термостатний. Таким чином, виникає необхідність дослідити та порівняти технології виготовлення, схеми та обладнання технологічної лінії виробництва йогурту, визначення доцільності використання резервуарного і термостатного способу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8756 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕКТ Тези студ_конф 2019-46.pdf | 314.22 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.