Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8756
Title: Аналіз технологій виробництва йогуртів
Authors: Облещенко, А. Д.
Keywords: виробництво йогуртів;кисломолочні продукти;технологічні лінії
Issue Date: 2019
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;(С. 45)
Abstract: В результаті науково-технічного прогресу з'явилися нові технологічні можливості, які не тільки дозволили удосконалити технології виробництва йогуртів, а й розробити різні способи їх виговлення. Відомо, що в даний час використовуються два способи виробництва, такі як резервуарний і термостатний. Таким чином, виникає необхідність дослідити та порівняти технології виготовлення, схеми та обладнання технологічної лінії виробництва йогурту, визначення доцільності використання резервуарного і термостатного способу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8756
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЕКТ Тези студ_конф 2019-46.pdf314.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.