Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Кюрчева, Людмила Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 4 to 23 of 70 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Physical-mathematical modeling of the vibrating conveyor drying process of soybeansKiurchev, Serhii; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Dumanskyi, Oleksandr
2017Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Velichko, I.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна
2024The advantages of using sublimation for preserving the antioxidant properties of cranberries.Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii
2018Визначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодженняКюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2019Визначення кількості вимороженої водиСавісько, А. Ю.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2021Визначення терміну служби інструменту залежно від основних властивостей матеріалів і умов обробкиКюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2020Використання процеса охолодження у зерносховищі в період зберігання зернової продукціїКюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Паламарчук, Ігор Павлович; Паламарчук, Игорь Павлович; Palamarchuk, Ihor; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2020Використання технології заморожування ягідКюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo
2020Виноробство у галузі агропромислового сектора УкраїниГончаренко, Є. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2019Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно- відновних процесів при зберіганні плодів груші.Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Андрущенко, Микола Васильович; Жукова, В. Ф
2019Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів грушіСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2005Деклараційний патент на корисну модель № 8618 "Пристрій для дефростації плодової та овочевої або ягідної продукції"Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Стручаєв, К. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2023Дослідження органолептичних показників якості емульсійних соусів з йодміщуючими добавкамиКолісниченко, Тетяна Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Сефіханова, К. А.; Kolisnychenko, Tetiana; Priss, Olesia; Kiurcheva, Liudmyla; Sefikhanova, K.
2012Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантівГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V.
2024Застосування контекстного навчання при професійній підготовці магістрівЄфіменко, Людмила Миколаївна; Горбова, Наталя Аркадіївна; Кукіна, Наталя Володимирівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кравець, Олег Васильович; Yefimenko, Liudmyla; Horbova, Natalia; Kukina, Natalia; Kiurcheva, Liudmyla; Kravets, Oleh
2024Застосування математичного апарату та інтерактивних технологій при прийнятті управлінських рішеньКравець, Олег Васильович; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Горбова, Наталя Аркадіївна; Кукіна, Наталя Володимирівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kravets, Oleh; Yefymenko, Liudmyla; Horbova, Natalia; Kukina, Natalia; Kiurcheva, Liudmyla
2024Застосування методу багатокритеріальної оптимізації для визначення сортопридатності плодової сировини до виробництва цукатівІванова, Ірина Євгенівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Філенко, М. О.; Ivanova, Iryna; Kiurcheva, Liudmyla; Kryvonos, Iryna; Filenko, M.
2017Застосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зернаKiurchev, Serhii; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович
2024ЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний)Прісс, Олеся Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Priss, Olesia; Bandyra, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька Дар'я Костянтинівна; Булгаков П. О.; Яковер О. І.; Колісниченко Тетяна Олександрівна; Ангеловська Алла Олександрівна; Андрущенко Микола Васильович; Гончар Юлія Миколаївна; Данченко Олена Олександрівна; Данченко Микола Миколайович; Майборода Данііл Олександрович; Загорко Надія Петрівна; Бісько Ніна Анатоліївна; Ткаченко Антон Геннадійович; Сокот, Олександр Євгенович; Кюрчева, Людмила Миколаївна
2023ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Сокот, Олександр Євгенович; Андрущенко, Микола Васильович; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Булгаков, Павло Олександрович; Кузьменко, Олександр; Яковер, Олександр