Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462
Title: Визначення кількості вимороженої води
Authors: Савісько, А. Ю.
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Кюрчева, Людмила Николаевна
Kiurcheva, Lyudmila
Keywords: концентрація
кріоскопічна температура
температура заморожування
мінеральні речовини
органічні речовини
рідка фаза
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 293
Abstract: Процес заморожування тканин – це , перш за все, процес замерзання тканинної рідини. При зниженні температури фазові перетворення починаються в момент порушення стану переохолодження , що супроводжується поступовим виморожуванням води і збільшенням концентрації розчинних мінеральних і органічних речовин. Із зниженням температури кількість вимороженої води збільшується.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-306.pdf107,34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.