Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Zahorko, Nadiia
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date
Title
Author(s)
2025
Удосконалення технологій виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Бєкєтова, Ганна
2025
Удосконалення технології виробництва айвового мармеладу функціонального призначення (23ХТД. 12766820.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Карпенко, Дмитро Віталійович
2025
Удосконалення технології виробництва зефіру з підвищеним вмістом харчових волокон (23 ХТД 12764550.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Барабан, Станіслав Геннадійович
2025
Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Гапріндашвілі, Арчіл
2025
Удосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Городецька, Аліна
2025
Удосконалення технології виробництва пива з використанням карагенану (23 ХТД 12757695.02.2025): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Прасолов, Данило Сергійович
2025
Удосконалення технології виробництва плодово-ягідних соусів функціонального призначення (23 ХТК.12838646.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Васильєв, Євген Олегович
2025
Удосконалення технології виробництва соків функціонального призначення (23 ХТК.12761777.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Безь, Ілля