Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Danchenko, Olena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Удосконалення технології виготовлення айвового напівфабрикату з використанням високочастотних коливань (23ХТД. 13153100.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Зарецький, Олег Юрійович
2025Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Тебенко, Олег
2025Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Чербунова, Вікторія Олексіївна
2025Удосконалення технології зберігання м’яса птиці із застосуванням екстракту вівса посівного: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Чумаченко, Павло Анатолійович
2025Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Ярославська, Марія
2025Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23 ХТД 12846141. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Нерещенко, Ірина Сергіївна
2025Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Тригуб, Назарій
2025Інноваційна технологія м'ясних напівфабрикатів з використанням екстракту кропиви дводомної (23ХТД. 12905591.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Костенко, Юлія Олександрівна