Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject яблуко

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз технологій виробництва концентрованого яблучного сокуГарабажій, К. А.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2025Вдосконалення технології переробки кизилу (23 ХТД. 12743470.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Сосновських, Дар`я Олексіївна
2021Обґрунтування технології виробництва пастили із гарбузового пюреЛаврова, І. С.
2025Розробка технології мармеладу зі зниженим глікемічним індексом (23ХТД. 12761309. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Лаврова, Ірина Сергіївна
2025Розробка технології фруктово-ягідного пюре – основи для приготування напоїв (23ХТД. 12772219.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Мокров, Владислав Володимирович
2025Удосконалення технології виробництва мармеладу (23ХТД. 12837542.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Бєлов, Іван
2025Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Онищенко, Ольга Вячеславівна
2024Удосконалення технології крафтових джемівБарзьонок, Ірина Сергіївна