Browsing by Subject яблуко
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Аналіз технологій виробництва концентрованого яблучного соку | Гарабажій, К. А.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena |
2025 | Вдосконалення технології переробки кизилу (23 ХТД. 12743470.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Сосновських, Дар`я Олексіївна |
2021 | Обґрунтування технології виробництва пастили із гарбузового пюре | Лаврова, І. С. |
2025 | Розробка технології мармеладу зі зниженим глікемічним індексом (23ХТД. 12761309. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Лаврова, Ірина Сергіївна |
2025 | Розробка технології фруктово-ягідного пюре – основи для приготування напоїв (23ХТД. 12772219.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Мокров, Владислав Володимирович |
2025 | Удосконалення технології виробництва мармеладу (23ХТД. 12837542.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Бєлов, Іван |
2025 | Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Онищенко, Ольга Вячеславівна |
2024 | Удосконалення технології крафтових джемів | Барзьонок, Ірина Сергіївна |