Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14182
Title: Обґрунтування технології виробництва пастили із гарбузового пюре
Authors: Лаврова, І. С.
Keywords: гарбуз;природний засіб очищення крові;пастила;фруктово-ягідного пюре;яблуко;схема виробництва пастили
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 150-152
Abstract: Гарбуз – рекордсмен за вмістом калію (200 мг/100 г). Кількість заліза, що міститься у гарбузі, перевищує вміст цього елемента в яблуках. В гарбузі міститься 1 г білка на 100 г гарбуза. Таким чином, кількість білка в ньому більша ніж у перепелиних яйцях. На 90 % гарбуз складається з води (після кавуна він стоїть на другому місці по вмісту води). М′якоть гарбуза багата на цінний для дітей вітамін D. Каротину в гарбузі у п’ять разів більше ніж у моркві.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14182
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57.pdf235.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.