Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14182
Title: | Обґрунтування технології виробництва пастили із гарбузового пюре |
Authors: | Лаврова, І. С. |
Keywords: | гарбуз;природний засіб очищення крові;пастила;фруктово-ягідного пюре;яблуко;схема виробництва пастили |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 150-152 |
Abstract: | Гарбуз – рекордсмен за вмістом калію (200 мг/100 г). Кількість заліза, що міститься у гарбузі, перевищує вміст цього елемента в яблуках. В гарбузі міститься 1 г білка на 100 г гарбуза. Таким чином, кількість білка в ньому більша ніж у перепелиних яйцях. На 90 % гарбуз складається з води (після кавуна він стоїть на другому місці по вмісту води). М′якоть гарбуза багата на цінний для дітей вітамін D. Каротину в гарбузі у п’ять разів більше ніж у моркві. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14182 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.