Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Механіко-технологічний
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 20 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Особливості проведення лабораторних занять з дисципліни «Процеси і апарати» в умовах дистанційного навчання
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Boiko, Valenyn
2021
Процеси, які відбуваються в зоні граничного шару струминно – щілинного гомогенізатора молока
Ковальов, Олександр Олександрович
;
Ковалев, Александр Александрович
;
Kovalov, Oleksandr
;
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2020
Роль м'яких навичок при працевлаштуванні майбутнього фахівця
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2021
Використання харчових відходів на підприємствах харчової промисловості та готельно-ресторанного бізнесу
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Петров, Віктор Олексійович
;
Петров, Виктор Алексеевич
;
Petrov, Viktor
;
Ковальов, Олександр Олександрович
;
Ковалев, Александр Александрович
;
Kovalov, Oleksandr
2021
Гранулювання вторинних продуктів переробки рослинної сировини
Червоткіна, Олександра Олександрівна
;
Червоткина, Александра Александровна
;
Chervotkina, Oleksandra
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2021
Аналіз умов залучення сировини до зони стиснення та обґрунтування довжини каналу пресування
Червоткіна, Олександра Олександрівна
;
Червоткина, Александра Александровна
;
Chervotkina, Oleksandra
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2020
Машинно-апаратне оснащення процесів обробки продуктів надвисоким тиском
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Boiko, Valentyn
2020
Обробка харчових продуктів методом надвисокого тиску
Бойко, Валентин Семенович
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Boiko, Valentyn
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2021
Методика інженерного аналізу принципових схем технологічних установок, робочих апаратів і машин харчових підприємств
Бойко, Валентин Семенович
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Boiko, Valenyn
;
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2021
Технологія виробництва аерованих заморожених продуктів
Бойко, Валентин Семенович
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Boiko, Valenyn
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Червоткіна, Олександра Олександрівна
;
Червоткина, Александра Александровна
;
Chervotkina, Oleksandra
Discover
Author
20
Tarasenko, Vira
20
Тарасенко, Вера Григорьевна
8
Chervotkina, Oleksandra
8
Бойко, Валентин Семенович
8
Червоткина, Александра Александровна
8
Червоткіна, Олександра Олександрівна
5
Boiko, Valentyn
3
Boiko, Valenyn
3
Kovalov, Oleksandr
3
Ковалев, Александр Александрович
.
next >
Subject
2
specialist
2
заморожування
2
звіт
2
компетенції
2
методика
2
натуральні харчові продукти
2
фахівець
1
active
1
adhesion
1
blended learning
.
next >
Date issued
12
2021
8
2020