Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15764
Title: | Процеси, які відбуваються в зоні граничного шару струминно – щілинного гомогенізатора молока |
Authors: | Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | струминно–щілинний гомогенізатор;граничний шар;диспергування;жирові кульки |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 48-51 |
Abstract: | З метою забезпечення ефективного подрібнення жирових кульок в струминно–щілинному гомогенізаторі молока, що досягається за рахунок встановлення раціональних гідродинамічних, конструктивних та технологічних параметрів, доцільно розглянути можливий вплив на процеси руйнування жирових кульок граничного шару. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15764 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.