Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15764
Title: Процеси, які відбуваються в зоні граничного шару струминно – щілинного гомогенізатора молока
Authors: Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: струминно–щілинний гомогенізатор;граничний шар;диспергування;жирові кульки
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 48-51
Abstract: З метою забезпечення ефективного подрібнення жирових кульок в струминно–щілинному гомогенізаторі молока, що досягається за рахунок встановлення раціональних гідродинамічних, конструктивних та технологічних параметрів, доцільно розглянути можливий вплив на процеси руйнування жирових кульок граничного шару.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15764
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf375.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.