Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15832
Title: Гранулювання вторинних продуктів переробки рослинної сировини
Authors: Червоткіна, Олександра Олександрівна
Червоткина, Александра Александровна
Chervotkina, Oleksandra
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: гранулювання;цукробуряковий жом;концентрований комбікорм
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 174-175
Abstract: При виробництві комбікормів треба враховувати здатність компонентів до гранулювання. Наприклад, висівки, трав'яне борошно та буряковий жом мають погані показники зі стиснення та утворення стійких гранул, а пшениця, жито, кукурудза, навпаки, гранулюються добре.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15832
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf349.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.