Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15832
Title: | Гранулювання вторинних продуктів переробки рослинної сировини |
Authors: | Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | гранулювання;цукробуряковий жом;концентрований комбікорм |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 174-175 |
Abstract: | При виробництві комбікормів треба враховувати здатність компонентів до гранулювання. Наприклад, висівки, трав'яне борошно та буряковий жом мають погані показники зі стиснення та утворення стійких гранул, а пшениця, жито, кукурудза, навпаки, гранулюються добре. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15832 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.