Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15866
Title: | Використання харчових відходів на підприємствах харчової промисловості та готельно-ресторанного бізнесу |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Петров, Віктор Олексійович Петров, Виктор Алексеевич Petrov, Viktor Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | харчові відходи;залишки їжі людини;переробка токсичних промислових відходів |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 215-216 |
Abstract: | Харчові відходи – харчові продукти, які повністю або частково втратили свої первинні споживчі властивості в процесах їх виробництва, переробки, застосування або зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15866 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.