Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15773
Title: | Технологія виробництва аерованих заморожених продуктів |
Authors: | Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valenyn Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra |
Keywords: | виробництво заморожених продуктів;якість заморожених продуктів;аеровані заморожені продукти;харчова та біологічна цінність |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 64-66 |
Abstract: | В даний час активно проводяться дослідження і розробки нових напрямків у виробництві заморожених продуктів, що відповідають сучасному рівню розвитку харчової промисловості. Одне з них, це створення технології аерованих, або так званих піноподібних продуктів. Ефективним способом консервування продукції, є заморожування з подальшим зберіганням в замороженому вигляді. Цей спосіб консервування дозволяє максимально зберігати харчову цінність продукції, підвищеною готовністю для її вживання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15773 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.