Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12440
Title: | Обробка харчових продуктів методом надвисокого тиску |
Authors: | Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | натуральні харчові продукти;технологія нетермічної пастеризації;якість обробки продуктів;гідростатичний тиск;тара |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 32-34 |
Abstract: | Процес пастеризації харчових продуктів за допомогою надвисокого тиску – це натуральна екологічно чиста технологія. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12440 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.