Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Бакалаврські роботи : [179] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 179
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24)Бондарєва, Анастасія
2024Ресурсний потенціал Запорізької області для розвитку сільського зеленого туризму.ЛИФАРЬ, Поліна
2024Сучасні тенденції зеленого туризму Південного регіону.СИРИЦЯ, Софія
2024Перспективи розвитку в’їзного туризму в Україні.САХНО, Катерина
2024Інноваційний розвиток підприємств сфери гостинності.Сапроненко, Анастасія
2024ВПЛИВ КУЛЬТУРНОГО ОБМІНУ НА СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТУРИЗМУ.НАКАНЕЧНА, Юлія
2024Роль туризму в реалізації цілей сталого розвитку на регіональному рівні.Кітаєв, Владислав
2024Розвиток суб'єктів ринку туристичних послуг України.Гайдаш, Марія
2023Технологія виробництва сирів в умовах цеху потужністю 2 тонни готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавраШуляков, Сергій Юрійович
2023Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїШеховцова, Діана Сергіївна
2023Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за змінуЧумаченко, Наталія Володимирівна
2023Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за змінуСтеценко, Владислав Вадимович
2023Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукціїСімінько, Катерина Володимирівна
2023Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за змінуПрасолов, Данил Сергійович
2023Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за змінуПерелига, Олександра Олександрівна
2023Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за змінуКацька, Валентина Олександрівна
2023Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуКара, Сюзанна Юріївна
2023Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добуГорпиненко, Віталій Олександрович
2024Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на змінуЗюмкіна, Ольга Олегівна
2024Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну.Вікторов, Олександр Сергійович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 179