Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 179
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24) | Бондарєва, Анастасія |
2024 | Ресурсний потенціал Запорізької області для розвитку сільського зеленого туризму. | ЛИФАРЬ, Поліна |
2024 | Сучасні тенденції зеленого туризму Південного регіону. | СИРИЦЯ, Софія |
2024 | Перспективи розвитку в’їзного туризму в Україні. | САХНО, Катерина |
2024 | Інноваційний розвиток підприємств сфери гостинності. | Сапроненко, Анастасія |
2024 | ВПЛИВ КУЛЬТУРНОГО ОБМІНУ НА СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТУРИЗМУ. | НАКАНЕЧНА, Юлія |
2024 | Роль туризму в реалізації цілей сталого розвитку на регіональному рівні. | Кітаєв, Владислав |
2024 | Розвиток суб'єктів ринку туристичних послуг України. | Гайдаш, Марія |
2023 | Технологія виробництва сирів в умовах цеху потужністю 2 тонни готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра | Шуляков, Сергій Юрійович |
2023 | Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції | Шеховцова, Діана Сергіївна |
2023 | Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну | Чумаченко, Наталія Володимирівна |
2023 | Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну | Стеценко, Владислав Вадимович |
2023 | Виробництво ординарних столових напівсолодких вин у цеху потужністю 200000 Дал готової продукції | Сімінько, Катерина Володимирівна |
2023 | Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за зміну | Прасолов, Данил Сергійович |
2023 | Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за зміну | Перелига, Олександра Олександрівна |
2023 | Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за зміну | Кацька, Валентина Олександрівна |
2023 | Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну | Кара, Сюзанна Юріївна |
2023 | Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу | Горпиненко, Віталій Олександрович |
2024 | Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на зміну | Зюмкіна, Ольга Олегівна |
2024 | Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну. | Вікторов, Олександр Сергійович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 179