Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Бакалаврські роботи : [179] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 179
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Технічна підготовка виробництва деталі «Плита ФВ6 8Г39- Ц0101-27Н» в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекту технічної документації (17 ПМД. 8998923.06.24/000000 ПЗ)Каплій, Владислав Юрійович
2024Компютерне моделювання деталі «Пуансон ПФВФ-629.07» з розробкою комплекту технічної документації та міцнисним аналізом в САЕ – системі COSMOS WORKS (17 ПМД. 8998912.06.24/000000 ПЗ)Гриценко, Ілля Олегович
2024Комп’ютерне проектування деталі «Кулак подачі 400М.15.07.088» механізму подачі 400М з розробкою комплекту конструкторської документації (17 ПМД. 8998962.06.24/000000 ПЗ)Гоєнко, Данило Сергійович
2024Комп’ютерне проектування технологічного оснащення для виготовлення деталі «Напівформа нерухома ПФВФ 575-ПН» з використанням CAD-системи UNIGRAPHICS (17 ПМД. 8999036.06.24/000000 ПЗ)Дуков, Владислав Олександрович
2023Технічна підготовка виробництва деталі «Корпус картера П10.12» в системі автоматизованого проектування з комп’ютерним аналізом в САЕ-системі COSMOSWORKS (17 ІМД. 001. 000000 ПЗ)Дьомін, Артем Олександрович
2024Спеціалізований програмний модуль комп’ютерного проектування черв’ячних фрез для виготовлення шестерень (17 ПМД. 8999568.06.24/000000 ПЗ)Бохан, Олександр Дмиртрович
2024Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24)Удовицький, Ельдар
2024Технологія виробництва незбираної молочної продукції у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу” (23 ХТ Д. 8998956. 06.24)Прибила, Христина
2024Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ)Маркарова, Ольга
2024Технологія виробництва перекусних консервів із додаванням грибної сировини у цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998988 06.24)Кужель, Анастасія
2024Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу (23 ХТД. 8999533 06.24)Клименко, Юлія
2024Технологія виробництва варених та напівкопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1500 кг готових виробів за зміну (23ХТД. 8998943.06.24)Дума, Анна
2024Технологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999005. 06.24)Волошин, Арсен
2024Технологія виробництва варено-копчених та сирокопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну (23ХТД.10443601.06.24)Бухарова, Анна
2024Технологія виробництва соусів овочевих з грибами в умовах цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8998952.06.24)Прокопенко, Валерій
2024Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево (23ХТД.10443675.06.24)Бордюг, Інна
2024Технологія виробництва низькокалорійних безалкогольних напоїв бродіння в умовах цеху потужністю 80 т. готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 10443683.06.24)Назарько, Володимир
2024Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.)Прохорова, Олена
2024Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24)Бизова, Ангеліна
2024Удосконалення процесу виробництва зернового хліба (23ХТК.10443675.12.23).Вєлков, Кирило
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 179