Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 179
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Технічна підготовка виробництва деталі «Плита ФВ6 8Г39- Ц0101-27Н» в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекту технічної документації (17 ПМД. 8998923.06.24/000000 ПЗ) | Каплій, Владислав Юрійович |
2024 | Компютерне моделювання деталі «Пуансон ПФВФ-629.07» з розробкою комплекту технічної документації та міцнисним аналізом в САЕ – системі COSMOS WORKS (17 ПМД. 8998912.06.24/000000 ПЗ) | Гриценко, Ілля Олегович |
2024 | Комп’ютерне проектування деталі «Кулак подачі 400М.15.07.088» механізму подачі 400М з розробкою комплекту конструкторської документації (17 ПМД. 8998962.06.24/000000 ПЗ) | Гоєнко, Данило Сергійович |
2024 | Комп’ютерне проектування технологічного оснащення для виготовлення деталі «Напівформа нерухома ПФВФ 575-ПН» з використанням CAD-системи UNIGRAPHICS (17 ПМД. 8999036.06.24/000000 ПЗ) | Дуков, Владислав Олександрович |
2023 | Технічна підготовка виробництва деталі «Корпус картера П10.12» в системі автоматизованого проектування з комп’ютерним аналізом в САЕ-системі COSMOSWORKS (17 ІМД. 001. 000000 ПЗ) | Дьомін, Артем Олександрович |
2024 | Спеціалізований програмний модуль комп’ютерного проектування черв’ячних фрез для виготовлення шестерень (17 ПМД. 8999568.06.24/000000 ПЗ) | Бохан, Олександр Дмиртрович |
2024 | Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24) | Удовицький, Ельдар |
2024 | Технологія виробництва незбираної молочної продукції у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу” (23 ХТ Д. 8998956. 06.24) | Прибила, Христина |
2024 | Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ) | Маркарова, Ольга |
2024 | Технологія виробництва перекусних консервів із додаванням грибної сировини у цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998988 06.24) | Кужель, Анастасія |
2024 | Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу (23 ХТД. 8999533 06.24) | Клименко, Юлія |
2024 | Технологія виробництва варених та напівкопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1500 кг готових виробів за зміну (23ХТД. 8998943.06.24) | Дума, Анна |
2024 | Технологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999005. 06.24) | Волошин, Арсен |
2024 | Технологія виробництва варено-копчених та сирокопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну (23ХТД.10443601.06.24) | Бухарова, Анна |
2024 | Технологія виробництва соусів овочевих з грибами в умовах цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8998952.06.24) | Прокопенко, Валерій |
2024 | Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево (23ХТД.10443675.06.24) | Бордюг, Інна |
2024 | Технологія виробництва низькокалорійних безалкогольних напоїв бродіння в умовах цеху потужністю 80 т. готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 10443683.06.24) | Назарько, Володимир |
2024 | Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.) | Прохорова, Олена |
2024 | Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24) | Бизова, Ангеліна |
2024 | Удосконалення процесу виробництва зернового хліба (23ХТК.10443675.12.23). | Вєлков, Кирило |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 179