Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.018 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. KummBandyra, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Isikhuemhen, S.; Kulyk, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Koliadenko, Viktoriia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2020Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишніІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2020Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna; Тимощук, Т. М.; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna
2020Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2021Стевія медова – як натуральний замінник цукруЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna
2020Реалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа»Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2023Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначенняЗарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V.
2023Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані.Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov
2020Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислотиЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna