Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 41 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Сучасні технології зберігання плодової сировини
Міліч, В. М.
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
2021
Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Нryhorenko, Olena
2020
Амортизаційна політика підприємства: сутність та проблеми формування
Карман, Тетяна Вікторівна
;
Карман, Татьяна Викторовна
;
Karman, Tetiana
2020
Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей
Майборода, Данііл Олександрович
;
Майборода, Даниил Александрович
;
Maiboroda, Daniil
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Danchenko, Olena
;
Здоровцева, Любов Миколаївна
;
Здоровцева, Любовь Николаевна
;
Zdorovtseva, Liubov
;
Федорко, А. С.
;
Данченко, Микола Миколайович
;
Данченко, Николай Николаевич
;
Danchenko, Mykola
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2020
Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Suharenko, Olena
2021
Захисні покриття та способи обробки м'ясних продуктів з метою підвищення їх бар'єрних властивостей
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2021
Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукції
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Коробова Я.В.
2021
Вплив обробки біопрепаратом на збереженість антиоксидантів плодів томата
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Захарченко, М. А.
2020
Антиоксиданти: адаптивні реакції організму та продуктивність качок
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Sukharenko, Olena
2021
Стевія медова – як натуральний замінник цукру
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Зарецкая, Дарья Константиновна
;
Zaretska, Daria
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
Discover
Author
16
Жукова, Валентина Федоровна
15
Жукова, Валентина Федорівна
14
Zhukova, Valentyna
7
Сердюк, Марина Егоровна
7
Сердюк, Марина Єгорівна
6
Karman, Tetiana
6
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
6
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
6
Карман, Тетяна Вікторівна
5
Gaprindashvili, Nona
.
next >
Subject
6
збірник
6
магістрант
6
студент
4
антиоксиданти
2
educational process
2
hotel and restaurant business
2
oat extract
2
variability
2
варіабельність
2
вітаміни
.
next >
Date issued
25
2020
16
2021
Has File(s)
41
true