Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 211-220 of 258 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Плодово-ягідні заморожені сумішші – перспективне джерело вітамінівБартиш, Д. І.; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2018Удосконалення технології виробництва сливового соку замороженогоКарнаушенко, В. В.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2019Нова технологія зберігання зелені коріандруНестеров, Ю. Ю.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2018Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast typeDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kalugina, I.; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zdorovtseva, Liubov; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Hidzhelitskyi, V.
2014Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умовПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2018Застосування білкововмісних добавок з гороху у технології варених ковбасВаженкова, В. К.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2010Використання антиоксидантних препаратів для запобігання біотичним та абіотичним стресам під час зберігання плодів та ягідСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2019Екстракт вівса посівного як модулятор жирнокислотного складу тканин гусей в умовах фізіологічної напругиАфанас’єва, К. В.; Петренко, Т. В.; Попова, А. Ю.; Марченко, С. С.; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2018Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grainOsokina, N.; Lyubich, V.; Novak, L.; Priss, O.; Verkholantseva, V.; Нrуhorenko, O.; Pusik, V.; Pusik, L.