Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6429
Title: | Удосконалення технології виробництва сливового соку замороженого |
Authors: | Карнаушенко, В. В. Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Keywords: | заморожені фруктові соки;консервування;швидке заморожування;випарювання;сливовий сік |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 17 |
Abstract: | У статті дано аналіз технологій та розробка заходів, спрямованих на підвищення якості замороженого сливового соку концентрованого та удосконалення технології його виробництва |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6429 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-17.pdf | 582.08 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.