Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6422
Title: | Застосування білкововмісних добавок з гороху у технології варених ковбас |
Authors: | Важенкова, В. К. Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Keywords: | збалансоване харчування;ковбаса;додавання горохової пасти;варені ковбаси;білкова рослинна сировина |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 14 |
Abstract: | Пропонується вдосконалення технологій по виробництву комбінованих видів варених ковбас з підвищеним вмістом білкових речовин, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної сировини. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6422 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-14.pdf | 581.44 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.