Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 34 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології»Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Kolyadenko, Viktoriia
2017Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукціїТележенко, Л. М.; Тележенко, Л. Н.; Telezhenko, L.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2017Вплив строків висіву насіння на ріст, розвиток та формування врожайності васильків справжніх (Ocimum basilicum L.)Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Рriss, Оlesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna
2017Вплив абіотичних факторів на інтенсивність дихання плодових овочів впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentina; Калугіна, І. М.; Калугина, И. Н.; Kalugina, I.; Колесніченко, С. Л.; Колесниченко, С. Л.; Kolesnichenko, S.; Салавелис, А. Д.; Салавелис, А. Д.; Salavelys, A.; Золовська, О. В.; Золовская, О. В.; Zolovska, О.; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G.
2017Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базилікуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna
2017Зміни вуглеводного комплексу плодів при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2017Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositionsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.
2017Особливості зберігання грибів родини гливаБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Каліцинський, С. С.; Сербова, І. О.
2017Влияние антиоксидантной композиции на изменение товарного качества плодов сливы в процессе храненияСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гогунская, П.; Гогунська, П.; Gogunska, P.
2017Використання прогресивних ресурсозберігаючих технологій в харчовій промисловостіБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana