Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9318
Title: Використання прогресивних ресурсозберігаючих технологій в харчовій промисловості
Authors: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Bayberova, Svitlana
Keywords: харчова промисловість;переробка відходів;вторинні ресурси;високі технології;food industry;processing waste;second resources;high technology
Issue Date: 2017
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2016 року (Мелітополь, 04-12 квітня);С. 5-6
Abstract: UK: Харчова промисловість одна з найбільш розви-нених галузей матеріального виробництва України і водночас – одне з найбіль-ших джерел утворення відходів. Обсяги утворення деяких відходів досить зна-чні. Так, відходи в плодоовочевій, консервній галузі становлять 0,5-0,9 млн. т. за рік (яблучні, ягідні та овочеві вичавки), 0,1-0,12 млн. т. за рік (фруктові кіс-точки, шкаралупи горіхів). Нині промисловій переробці піддаються не більше 22% відходів. EN: Necessity of innovative activity and application of effective recycling methods of food industry wastes is highlighted in the article. High technology application is able to in-crease national economy production output and prevent irrational raw materials usage.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9318
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.