Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9318
Title: | Використання прогресивних ресурсозберігаючих технологій в харчовій промисловості |
Authors: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Bayberova, Svitlana |
Keywords: | харчова промисловість;переробка відходів;вторинні ресурси;високі технології;food industry;processing waste;second resources;high technology |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2016 року (Мелітополь, 04-12 квітня);С. 5-6 |
Abstract: | UK: Харчова промисловість одна з найбільш розви-нених галузей матеріального виробництва України і водночас – одне з найбіль-ших джерел утворення відходів. Обсяги утворення деяких відходів досить зна-чні. Так, відходи в плодоовочевій, консервній галузі становлять 0,5-0,9 млн. т. за рік (яблучні, ягідні та овочеві вичавки), 0,1-0,12 млн. т. за рік (фруктові кіс-точки, шкаралупи горіхів). Нині промисловій переробці піддаються не більше 22% відходів. EN: Necessity of innovative activity and application of effective recycling methods of food industry wastes is highlighted in the article. High technology application is able to in-crease national economy production output and prevent irrational raw materials usage. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9318 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК матер. міжнар. наук.-практ. конф - ТДАТУ_2017 ст16-5-6.pdf | 318.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.