Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-28 of 28 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2015Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G
2015Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах сливи залежно від погодних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Мaryna
2015Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2015Моделювання процесів у робочій камері пальцевої зернової дробаркиЯлпачик, О. В.; Yalpachik, O.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii
2015Дихання зелені петрушки під час зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2015Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2015Біологічна цінність зелені петрушки при зберіганніКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina