Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8803
Title: | Біологічна цінність зелені петрушки при зберіганні |
Authors: | Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Keywords: | зелень петрушки;живильне середовище;гідрогель;зберігання петрушки |
Issue Date: | 2015 |
Series/Report no.: | Розвиток національної економіки: теорія і практика: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (3-4 квітня 2015 р.);Ч. 1 (С. 56-57) |
Abstract: | Застосування живильного середовища на основі агрогелю із додаванням комплексного антиоксиданту, в порівнянні з контролем, дозволяє скоротити втрати сухих речовин на 26,58 %, сухих розчинних речовин - на 34,55 %; сприяє уповільненню темпів дисиміляції цукрів більш ніж в 2 рази; знижує витрати титрованих кислот в 1,3 рази. Це дозволяє отримати петрушку високої якості навіть після вдвічі довшого терміну зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8803 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.