Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 49 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Динамика фенольных веществ зелени петрушки при хранении с применением антиоксидантов
Присс, Олеся Петровна
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Алина Степановна
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Kulik, Alina
2016
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2016
Еffect of the substrate composition on yield and quality of basil (Оcimum basilicum l.)
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Burdina, Iryna
;
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
2015
Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2017
Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Velichko, I.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Danchenko, Olena
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Bayberova, Svitlana
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
2019
Зберігання зелені коріандру (Coriandrum sativum L.) в живильному середовищі
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Sukharenko, Olena
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Koliadenko, Viktoriia
;
Нестеров, Ю. Ю.
2016
Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх
Бурдіна, Ірина Олександрівна
;
Бурдина, Ирина Александровна
;
Burdina,Iryna
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2018
Проблеми у зберіганні зелені коріандру
Нестеров, Ю. Ю.
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2015
Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2010
Томати - як зберегти ніжний плід
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
Discover
Author
49
Прісс, Олеся Петрівна
48
Присс, Олеся Петровна
14
Кулик, Алина Степановна
14
Кулик, Аліна Степанівна
13
Kulik, Alina
7
Жукова, Валентина Федоровна
7
Жукова, Валентина Федорівна
4
Kalytka, Valentyna
4
Zhukova, Valentina
4
Калитка, Валентина Васильевна
.
next >
Subject
22
зберігання
13
антиоксиданти
7
зелень петрушки
6
storage
6
гідрогель
6
томати
5
кабачки
5
каротиноїди
4
гидрогель
4
перець
.
next >
Date issued
10
2015
9
2014
7
2017
7
2018
5
2016
5
2019
3
2013
2
2012
1
2010
Has File(s)
49
true