Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-36 of 36 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2013Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганніКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2015Біологічна цінність зелені петрушки при зберіганніКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2019Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достиганняБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Макагон, С. В.
2020Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробкиСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina
2018Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina