Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Вплив ферментної обробки на вихід яблучного соку концентрованогоГарабажій, К. А.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena
2019Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температурКарнаушенко, В. В.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena
2021Інноваційні технології у викладанні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena
2017Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджимуГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Мовчан, Є. І.
2020Реалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа»Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2014Research of physical and chemical indices and rheological properties of apple puree different sorts and processing methodsГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Оleksandr