Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9159
Title: | Вплив ферментної обробки на вихід яблучного соку концентрованого |
Authors: | Гарабажій, К. А. Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Нryhorenko, Olena |
Keywords: | ферментна обробка;яблучний сік;отримання соків;технології виготовлення концентрованого яблучного соку;збільшення виходу соку;ферментативна обробка |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 12 |
Abstract: | Класичні способи отримання соків з яблук неефективні для сировини, яка важко віддає сік, через низькі виходи соку і трудомісткість процесу [1]. Тому актуальними є дослідження технології виготовлення концентрованого яблучного соку та збільшення виходу соку завдяки ферментативній обробці |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9159 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-12.pdf | 377.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.