Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9159
Title: Вплив ферментної обробки на вихід яблучного соку концентрованого
Authors: Гарабажій, К. А.
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Нryhorenko, Olena
Keywords: ферментна обробка;яблучний сік;отримання соків;технології виготовлення концентрованого яблучного соку;збільшення виходу соку;ферментативна обробка
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 12
Abstract: Класичні способи отримання соків з яблук неефективні для сировини, яка важко віддає сік, через низькі виходи соку і трудомісткість процесу [1]. Тому актуальними є дослідження технології виготовлення концентрованого яблучного соку та збільшення виходу соку завдяки ферментативній обробці
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9159
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-12.pdf377.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.